Modulus SA
Αρχική Σελίδα
22.04.15

Η  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!!

Στα πλαίσια της σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων ο Δήμος Ιθάκης υποδεικνύει στους επιχειρηματίες τα σημεία εναπόθεσης αυτών. • Στην περιοχή της Τ.Κ. Σταυρού οι επιχειρηματίες θα μεταφέρουν και θα εναποθέτουν τα απορρίμματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους κάδους που βρίσκονται στη θέση Σπηλιά. • Στην περιοχή της Τ.Κ. Κιονιού, στη θέση Λαγκάδι. • Στην περιοχή της Φρικών, στη θέση Κουρούκλη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
20.04.15

2ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «ΜΑΘΗΣΗ

ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ

ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ» ΣΤΗΝ  ΙΘΑΚΗ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 2ου επιμορφωτικού συνεδρίου με θέμα «Μάθηση και ανάπτυξη στην προσχολική και σχολική ηλικία» που θα διεξαχθεί στην  Ιθάκη στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2015. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) στο πλαίσιο της θεματολογίας του συνεδρίου καλούνται να υποβάλλουν την περίληψη της εργασίας τους ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες υποβολής. Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων λήγει στις 30 Μαΐου 2015.

Διαβάστε περισσότερα...
 
18.04.15

ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

KEFALONIAN LINES ΑΠΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η Kefalonian Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ότι λόγω καθυστερημένης σύγκλησης του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) τα πλοία ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1 θα εκτελούν για το χρονικό διάστημα από 20 Απριλίου έως 9 Μαΐου 2015 τα εξής δρομολόγια:

Διαβάστε περισσότερα...
 
19.03.08

ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΙΑΜΑ

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΗ ΛΑΜΠΡΑΙΝΑΣ

Καθώς φεύγουν τα χρόνια - περίεργο, αλήθεια - όλο και πιο συχνά η σκέψη μου γυρίζει στα παλιά και λέω ίσως να' ναι το κλείσιμο του κύκλου της ζωής, που πάει το τέλος να σμίξει την αρχή... Για τούτο κι όλο πιο συχνά, μπάρμπα Νίκο, που ήσουν κι εξακολουθείς να είσαι για μένα μια αγαπημένη κι ευγενική ανάμνηση. Σ' αγαπούσα σαν τον πατέρα μου, μπάρμπα Νίκο, μα κι ίσως ακόμα πιο πολύ. Όταν ερχόσουν στο σπίτι μας πανηγύριζα. Ήσουν αδερφός της νόνας μου Ειρήνης και σε λατρεύαμε όλοι μας, όπως και το κάθε τι δικό σου. Τα ωραία κυνηγετικά σου σκυλιά, τη Σπίθα ιδιαίτερα, που μας πηγαινόφερνε την αλληλογραφία στο "κολέττο" της... Έτσι είχαμε αυτόν τον έμπιστο ταχυδρόμο κι η συνεννόηση ανάμεσα μας γινόταν άριστα και σχεδόν αστραπιαία
Τελευταία ανανέωση ( 09.04.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
20.04.11

http://lygsym.pblogs.gr/files/118248-120102665965541800.jpg

Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ

Του Ανδρέα Αναγνωστάτου

Η σημαντικότερη γιορτή του Απρίλη είναι του Αγίου Γεωργίου στις 23. Αν συμπέσει μέσα στη Σαρακοστή, η γιορτή μεταφέρεται την Τρίτη της Λαμπρής. Το όνομα Γιώργος είναι πολύ συνηθισμένο και πολλοί γιορτάζουν του Αγίου Γεωργίου. Τις περισσότερες χρονιές, το Πάσχα που είναι κινητή γιορτή, πέφτει μέσα στον Απρίλη.

Τελευταία ανανέωση ( 05.04.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
29.03.15

Κοινωφελής Όμιλος Περαχωρίου – ΚΟΠ

«ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΛΟΓΓΟ»

Ο Κοινωφελής Όμιλος Περαχωρίου στα πλαίσια ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, οργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Ανακαλύπτουμε τον Αφεντικό Λόγγο» Στόχος μας είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Δάσους που δεσπόζει στην κώμη του χωριού μας - αισθητική απόλαυση ενός περιπάτου σε αυτό και -   η ανάγκη προστασίας του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
23.03.15

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ

ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!

Η γαλλική προξενική υπηρεσία της Κεφαλονιάς αναδιοργανώνεται και δημιουργεί τη δική της ιστοσελίδα. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούμε μία βάση δεδομένων και συμπεριλαμβάνουμε όλους τους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων (γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές, μηχανικούς κ.λπ.) από Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος και Λευκάδα, που να έχουν γνώση της γαλλικής γλώσσας, προκειμένου όσοι γαλλόφωνοι τουρίστες ή άλλοι επισκέπτες έρχονται στα νησιά μας να μπορούν να εξυπηρετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν σε αυτή τη βάση δεδομένων μπορούν να αποστείλουν με email όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστοσελίδα – εάν υπάρχει) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της γαλλικής προξενικής υπηρεσίας Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

 
19.03.15

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «PORTONI»

(πίσω από το παλιό Δημαρχείο)

σας περιμένει με εκλεκτούς μεζέδες

και ΘΙΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ανοικτά καθημερινά μεσημέρι-βράδυ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 267432252, 6932247242

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( 30.03.15 )
 
01.03.15

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΑΝΩΗΣΑΝΙΚΑ ΝΙΤΕΡΕΣΑ»

Από την Ένωση Απανταχού Ιθακησίων εκδόθηκαν τα ΑΝΩΗΣΑΝΙΚΑ ΝΙΤΕΡΕΣΑ του Δημήτρη Κουτσουβέλη. Το βιβλίο το οποίο προλογίζουν οι Δημήτρης Παΐζης-Δανιάς και ο Γιάννης Καραντζής, επιμελήθηκαν οι φιλόλογοι Παντοφίλη Βαρβαρήγου και Μαρία Ραυτοπούλου, αναφέρεται σε κείμενα του «Ανωησάνου» που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Τα Νέα της Ιθάκης» και «Πλατύ Ρείθρον». Το βιβλίο διατίθεται από την Ένωση Απανταχού Ιθακησίων στην Αθήνα (2103822367), και στην Ιθάκη από την Κατερίνη Πετράτου στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης και από την Πολυξένη Μαρούδα-Παξινού (26740 33528) στο Κοινωφελή Σύλλογο Ανωγής.

Τελευταία ανανέωση ( 01.03.15 )
 
17.02.15

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θ. Γαλιατσάτου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Aegean κ. κ. Βασιλάκη Ευτύχιο (Α/δρο Διοικητικού Συμβουλίου) και Σαδόπουλο Στέφανο ( Δ/ντή πωλήσεων). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν στοιχεία από την εταιρεία σχετικά με την επιβατική κίνηση από και προς το εσωτερικό και το εξωτερικό στα Ιόνια Νησιά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
03.02.15

 undefined

ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝ ΣΤΗΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που ήταν και  τιμώμενη περιφέρεια,  στη 2η Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 30/1 έως 2/2. Στην έκθεση συμμετείχαν  30 εκθέτες από τα νησιά του Ιονίου ενώ τα εγκαίνια  έκανε  ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Ο κος Γαλιατσάτος στην εναρκτήρια ομιλία του υπογράμμισε ότι  “είναι ίσως μια χρονική στιγμή που δεν θα βρούμε κανέναν σε αυτό τον τόπο που δεν πιστεύει ότι χρειάζεται μία βαθιά παραγωγική ανασυγκρότηση η οικονομία της χώρας μας και την ίδια στιγμή να μην σκέφτεται ότι η παραγωγική αυτή ανασυγκρότηση δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη μεγάλη συμμετοχή του πρωτογενούς τομέα, των προϊόντων της ελληνικής γης. Τι χρειάζονται οι παραγωγοί μας; Χρειάζονται τη δική μας στήριξη . Τη στήριξη της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης , την πληροφόρηση, την οικονομική βοήθεια, την προώθηση των προϊόντων. Είμαστε αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να στηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια».

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 45 - 55 από 117
© 2017 Ithacanews
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter 1.0.2