Modulus SA
Αρχική Σελίδα arrow Ιθακησιακά
Ιθακησιακά
ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ!!
12.01.14

 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ 14+8 ΜΗΝΕΣ

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

 

ΑΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ" ΣΤΟ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ!!

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.14 )
 
ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ 27.12.2013
27.12.13

ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ

 

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή, με σκοπό να καταγραφούν οι δημότες μας που έχει διακοπεί η ηλεκτροδότησή τους, λόγω αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος. Η επιτροπή αποτελείται από τους: Ιωάννη Ανδριανάτο (6944823266) - Ελένη Ραυτοπούλου (6985855996) - Γεράσιμο Τσιντήλα (6974895587). Οι δημότες που έχουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης για τον παραπάνω λόγο, μπορούν να επικοινωνούν με ένα από τα μέλη της επιτροπής ή  με το Δημαρχείο, δηλώνοντας τον αριθμό παροχής και το όνομα που αναγράφεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Τελευταία ανανέωση ( 27.12.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ 15.12.2013
15.12.13

ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ

 

evi voutsina

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ φτωχότερη.  Με μεγάλη λύπη μάθαμε πως η λατρευτή μας Εύη Βουτσινά έφυγε σε ηλικία 62 ετών. Θεωρητική της γαστρονομίας, ταξιδεύτρια για χάρη της γεύσης και χρυσή μαγείρισσα, μοιράστηκε με όλους μας τις πολύτιμες σημειώσεις μιας ζωής, συνταγές και μυστικά καλά κρυμμένα που αναβάθμιζαν την αγία καθημερινότητα. Καλλιεργημένη, ρομαντική αλλά και εξαιρετικά τολμηρή στις μαγειρικές εκτελέσεις, δεν φοβήθηκε ποτέ να βάλει στο τσουκάλι της τα πιο παράξενα για να κάνει πολύπλοκα και τελικά συγκλονιστικά «φαγιά», όπως τα έλεγε. Θα μας λείψει πολύ. Καλό ταξίδι.

Τελευταία ανανέωση ( 15.12.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ (03.12.2013)
03.12.13

ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ

ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ήδη στο παρελθόν στα λεγόμενα «ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα», όπου και είχαμε τότε απαριθμήσει τα προβλεπόμενα στο Νόμο υπ΄ αριθ. 4056/12 «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις..», ειδικά δε στο Άρθρο 17 «Διαχείριση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων (αιγοπρόβατα και βοοειδή)», και τις υποχρεώσεις του Δήμου Ιθάκης. Ο Δήμος Λευκάδας, απ΄ ότι φαίνεται από έγγραφό του που έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια, αποφάσισε να δράσει και προχώρησε στη συγκρότηση συνεργείου «για την περισυλλογή των ανεπιτήρητων Παραγωγικών ζώων». Ο πρώην Δήμαρχος εδώ και καιρό αποφάσισε να αντιμετωπίσει το θέμα με πρωτοποριακό τρόπο, προσλαμβάνοντας τσοπάνη να εφαρμόσει το νόμο κάτι που δεν έγινε μιας και γίναμε περίγελως στο πανελλήνιο… Τώρα πρόκειται να κάνει κάτι παίρνοντας για παράδειγμα το Δήμο Λευκάδας.

Τελευταία ανανέωση ( 03.12.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ 10.11.2013
10.11.13

Ι Θ Α Κ Η Σ Ι Α Κ Α 

ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ σύνδεση με την Πάτρα παραμείνουν μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2014 οι κάτοικοι της Ιθάκης, καθώς το πλοίο που τους εξυπηρετούσε βγήκε σε νόμιμη ακινησία, χωρίς να αντικατασταθεί από άλλο, όπως τουλάχιστον γινόταν μέχρι σήμερα. Η δυσμενής αυτή εξέλιξη σημαίνει για τους κατοίκους της Ιθάκης αλλά και για τους επισκέπτες του νησιού ότι θα μπορούν να πηγαίνουν στην Ιθάκη ακτοπλοϊκά μόνο μέσω Κυλλήνης ή Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Δηλαδή, με λίγα λόγια, θα φτάνουν στον προορισμό τους μετά από πολύωρο ταξίδι. Γι αυτό διοργανώνουν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου κινητοποιήσεις μη και τυχόν τους ακούσουν οι αρμόδιοι που τελικά έχουν καταντήσει με κατορθώματα τους αναρμόδιοι!!!

Τελευταία ανανέωση ( 10.11.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 06.10.2013
06.10.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

231 ΩΡΙΜΑ ΕΡΓΑ στους Δήμους συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατ. ευρώ ανακοινώθηκαν από τους υπουργούς Εσωτερικών και Ανάπτυξης Γ. Μιχελάκη και Κ. Χατζηδάκη.  Απ αυτά ο Δήμος Ιθάκης δεν περιλαμβάνεται καν στον πίνακα. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ !!! Φαίνεται πως μέσα στις φούριες του με την αποπομπή του ο πρώην Δήμαρχος δεν πήρε χαμπάρι το πρόγραμμα ή μπορεί και αυτό να έχει να κάνει με τα συχνά του ταξίδια στη Ρουμανία….. Αλλά τι ανάγκη έχουν οι Θιακοι? Όπου να 'ναι θα φοράνε κελεμπίες και θα χαιρετανε "σαλαμ αλεκουμ" τον Εμίρη. Αλλά και ο Δήμος Κεφαλονιάς που πήρε χαμπάρι το πρόγραμμα κατάφερε να εξασφαλίσει το εξής απίθανο έργο: Λειτουργική ενοποίηση υφισταμένων πληροφοριακών συστημάτων (υποδομές ΤΠΕ και εφαρμογές) και δεδομένων Δήμου Κεφαλονιάς για την εφαρμογή του Προγράμματος Καλλικράτης» με προϋπολογισμό 125.940 ευρώ, έτσι για να παρηγορούμαστε!!! Εμείς στο Θιάκι δεν θέλουμε χρήματα για έργα αφού μας τα πλήρωνε όλα ο Γιάνναρος από την τσέπη του!!!!

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 01.10.2013
01.10.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ανάδειξη της νέας Δημάρχου και στον χώρο της συνεδρίασης στο ΚΑΠΗ εμφανίστηκε ο πρώην Δήμαρχος Ιθάκης Τηλέμαχος Καραβίας ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τον κ. Κασσιανό ο ίδιος προχώρησε προς την είσοδο ώστε να τον εμποδίσει να παραβρεθεί. Ο «τσαμπουκάς» Κασσιανός αφού στόλισε τον κ. Καραβία με κοσμητικά επίθετα – «τι θέλεις εδώ ρε καραγκιόζη, δεν πουλάμε καλαμπόκι» - όπως άλλωστε το συνηθίζει – έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα του πρώην Δημάρχου. Ο Καραβίας επανήλθε και τότε ο Κασσιανός τον έσπρωξε βίαια και παραλίγο να είχαμε σοβαρό ατύχημα. Ο Καραβίας δεν έχασε την ψυχραιμία του και αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στο Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιθάκης που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από την αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 20.09.2013
20.09.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

«ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση και αναστολή της εκτέλεσης της Απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργού κ. Γιάννης Μιχελάκη για την παύση από τα καθήκοντα μου στο Δήμο Ιθάκης». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Ιθάκης κ. Γιάννης Κασσιανός στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ», σχετικά με την αποστολή της Απόφασης Μιχελάκη για την καθαίρεσή του από δήμαρχο Ιθάκης. Σιγά τα λάχανα – σιγά τα παραπούλια!!!!!

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 18.09.2013
17.09.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΥΣΗ  Δημάρχου (με αυτό το περιεχόμενο) δεν έχει ξανασυμβεί λένε στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δύο Δήμαρχοι δεν μπορούν να το χωνέψουν μέχρι σήμερα. Ο ένας ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ (δεν ψήφισε την αποπομπή του Κασσιανού στο Πειθαρχικό Συμβούλιο) και ο άλλος ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου Μιχάλης Βαγγελάτος που θεωρεί «ότι ο πολυμήχανος αυτός λεβέντης, οπωσδήποτε έλκει την προέλευση του από τον Οδυσσέα». Επίσης και ένας Κεφαλλονίτης δημοσιογράφος που ακόμη πασχίζει να μας πείσει ότι ο υπουργός Μιχελάκης έκανε  ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, και αναρωτιέται ακόμη που έβαλε την υπογραφή του!!!!

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 02.09.2013
02.09.13

undefined

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΑΝΕ  οι υποψήφιοι του Γιάνναρου και οι κηδείες της Νικούλας έχουμε και το Δημοσθένη που πετιέται ως ειδικός για την ανάπτυξη του νησιού. Μας λέει λοιπόν «Πρέπει πολύ καλά να σκεφθούμε πριν ψηφίσουμε την επόμενη φορά. Βέβαια ο «ιδανικός» δήμαρχος, της περίεργης ανακοίνωσης του νυν Δημάρχου, ίσως να μην υπάρξει αλλά τουλάχιστον ας αποφασίσουμε επιτέλους να ξεφορτωθούμε  τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που χρόνια τώρα ταλανίζουν τον τόπο μας.  Οι Σκληροί οι Λιβιτσάνηδες οι Καραβίες, οι Ταφλαμπάδες, οι Αρσένηδες και όλοι οι συναφείς παρατρεχάμενοι, ότι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν. Ας πάνε στο καλό οι άνθρωποι !! Ο τόπος όχι μόνο δεν τους έχει ανάγκη αλλά όσο μακριά βρεθούν τόσο το καλύτερο για το μέλλον του νησιού και των παιδιών μας». Ξέχασες τον Γιάνναρο και τον Τελαμώνα Δημοσθένη!!!!    

Τελευταία ανανέωση ( 02.09.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΙΘΑΚΗΣ»
29.05.13

«ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΙΘΑΚΗΣ» Η

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι υποτίθεται άκρως πολιτικοποιημένοι παραιτούνται γιατί λέει ποινικοποιείτε  την πολιτική ζωή του τόπου. Αναρωτηθήκανε μήπως την ποινικοποιεί ο συνήθεις τσαμπουκάς που από τη Ρουμανία η σε όποιο Δ.Σ τύχει να παραβρίσκεται προσπαθεί να περάσει παράτυπες και παράνομες αποφάσεις και όταν τον ενημερώνουν γι’ αυτό φωνάζει «να πάτε στον εισαγγελέα»; Γιατί δεν σας είδαμε τότε ως επαναστάτες και αηδιασμένους συμβούλους ένθεν και ένθεν να του πείτε:  κάτσε ρε δήμαρχε την ψάχνεις για να τρέχουμε όλοι στους Εισαγγελείς;  Μάλλον τόσο σοβαρά θα είδαν το ρόλο τους μέσα στο ΔΣ που τελικά ποιος ποινικοποιεί την πολιτική ζωή του τόπου ακόμη το ψάχνουν και τραβάνε και μια παραίτηση έτσι για να τιμήσουν τις ψήφους των ψηφοφόρων τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ 2 Η 3…
27.05.13

http://3.bp.blogspot.com/-q1SFo5Gfz-M/UZcaEoLHqKI/AAAAAAAAF2Y/wo_VIPw2J4w/s1600/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F+003.JPG

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΗΤΑΝ 2 Η 3… ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

Τελευταία ανανέωση ( 27.05.13 )
 
«ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΙΘΑΚΗΣ»
27.05.13

http://greetings.pathfinder.gr/cards/army/16.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

«ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΙΘΑΚΗΣ» Η

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ!!
Τελευταία ανανέωση ( 27.05.13 )
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 23.05.2013
23.05.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ πάνε κι έρχονται στο συνδυασμό της πλειοψηφίας και μετά την παραίτηση του πρώην Αντιδημάρχου Γεράσιμου Βερώνη φαίνεται να παίρνει σειρά ο έτερος της παρέας Γιάνναρου ο Ντέννης Γρίβας. Οπότε οι εναπομείναντες για να καλύψουν τις θέσεις των παραιτηθέντων συμβούλων κατά σειρά εκλογής είναι οι ακόλουθοι. Πανδώρα Μανιά (έχει δώσει παραίτηση), Γεράσιμος Ιωακ. Λιβάνης, Γεωργία (Τζώρτζια) Μολφέση, Γιάννης Βασ. Λάζαρης, Επίχαρις Καλκάνη, Νικόλαος Μάνδηλας, Δήμητρα Δελλαπόρτα.

Τελευταία ανανέωση ( 27.05.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 10.04.2013
10.04.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ την Δημοτική Πινακοθήκη, πήγαν να καταργήσουν τον Πολιτιστικό φορέα του Δήμου τον ΦΗΜΙΟ και δεν τα κατάφεραν και εδώ και τρία χρόνια μετά την κατάργηση της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιθάκης συνεχίζουν να εγγράφουν στο προϋπολογισμό του ΦΗΜΙΟΥ «Μίσθωμα Δημοτικής Πινακοθήκης» με ποσό 12.524 και συνεχίζουν να πληρώνουν ένα μίσθωμα για ένα Νομικό Πρόσωπο που το έχουν καταργήσει από χρόνια. Τελευταία μάθαμε ότι ο ιδιοκτήτης που τυχαίνει να είναι και Δημοτικός Σύμβουλος μιας και το νοικιάζει στο Δημόσιο άκουσον-άκουσον δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. Πάντως εκεί αυθαίρετα στεγάζονται τα γραφεία του Δήμου Ιθάκης μετά την κατάργηση του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου που έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη του!!!

Τελευταία ανανέωση ( 10.04.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 30.03.2013
29.03.13

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ιχθυοκαλλιέργειας στην Κεφαλονιά, οι εξελίξεις στο ΤΕΙ Ιονίων, η κατάργηση της Περιφερειακής υπηρεσίας του ΕΟΤ αλλά και η καθιέρωση εβδομάδας εκδηλώσεων για την Ενωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, είναι τα σημαντικότερα θέματα του Περιφερειακού. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων συνεδριάζει την Παρασκευή και το Σάββατο στη Λευκάδα, χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο μείζον ζήτημα που θα προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, με θέματα ωστόσο που ίσως «κρύβουν» πολλές εντάσεις και παρασκήνιο.

Τελευταία ανανέωση ( 29.03.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ»
26.03.13

http://www.zappit.gr/files/Image/01_SEASON_2011-12/01_TV_EVERYDAY/05_FEBRUARY/02/cache/kati%20psinetai-614x378.jpg

Τι κι αν το «Κάτι ψήνεται», βρίσκεται στον αέρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν; Τι κι αν δεν έχει μείνει συνταγή για συνταγή και... καρεδάκι σαλονιού για καρεδάκι που να μην έχουμε δει; Και ενώ το «Κάτι ψήνεται», απτόητο συνεχίζει την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, το δικό μας «Κάτι ψήνεται» την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου φτάνει στο τέλος του. Και για όσους ανυπομονούσαν ότι το ψητό από το πολύ ψήσιμο θα είχε πάρει φωτιά μην ανησυχούν καθόλου… ας ψάξουν από τώρα για τον επόμενο Δήμαρχο της υπόλοιπης Δημαρχιακής θητείας στο Δήμο Ιθάκης!!

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.13 )
 
ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΦΟΡΚΥΝΑ!!
17.03.13

Ο... ΣΕΡΙΦΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣ... ΧΕΙΡΑΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ... ΠΑΛΙΕΣ !!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ!

Τελευταία ανανέωση ( 17.03.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 14.03.2013
14.03.13

http://www.metrogreece.gr/Portals/0/images/article_thumbs_cropped/Snapshot%202012-11-07%2016-19-15_600_400_-632926220.jpg

 «ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

ΕΒΛΕΠΕ ότι τώρα το σκηνικό είναι πολύ «σφιχτό», τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο και δεν έχασε την ευκαιρία να αναζητήσει την τύχη της σε άλλες χώρες. Ο λόγος για τη δική μας Δώρα Χρυσικού, η οποία σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ, μετά από τη συμμετοχή της πέρυσι σε Αυστραλιανή ταινία, μέσα στον Ιανουάριο έκανε κάστινγκ για ένα πολύ ενδιαφέρον φιλμ στη Νέα Ζηλανδία για έναν ρόλο πολύ απαιτητικό, τόσο στο υποκριτικό κομμάτι, όσο και στο σκηνικό: Μια Ισπανίδα πόρνη. Έτσι η ηθοποιός, ήδη, έχει μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για αυτό το νέο στοίχημα, για το οποίο, έχει, ήδη... προβάδισμα, ανάμεσα σε άλλες συμμετέχουσες από άλλες χώρες.

Τελευταία ανανέωση ( 14.03.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ» 06.03.2013
06.03.13

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/wp-content/uploads/2013/02/emiristoukatar.jpg

«ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΑ & ΑΛΛΑ»

Ο ΕΜΙΡΗΣ, η Οξιά και τα παραμύθια της Χαλιμάς η αλλιώς του Δημάρχου Ιθάκης: «Ο εμίρης αγόρασε 6 νησιά. Τα πλήρωσε και καληνύχτα, τελειώσαμε με αυτό. Εκτός από την Οξιά και τα υπόλοιπα 5 νησιά είναι από το σύμπλεγμα των Εχινάδων νήσων για τα οποία πλήρωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η Οξιά είναι 5.000 στρέμματα και 1600 στρέμματα είναι τα υπόλοιπα 5. ‘Ο εμίρης θέλει να χτίσει ένα παλάτι και εν τω μεταξύ είχε πάει στην πολεοδομία και του είπαν ότι μόνο 250 τετραγωνικά μπορεί να χτίσει και τους είπε ότι 250 τετραγωνικά θέλω να είναι μόνο η τουαλέτα μου. Έτσι ακριβώς τους είπε στην πολεοδομία Ιθάκης. Ο εμίρης έχει 24 παιδιά και θέλει να αγοράσει ένα νησί για κάθε παιδί. Εμείς έχουμε 18 νησιά γύρω από την Ιθάκη, αυτός έχει 24 παιδιά, μας λείπουν 6 νησιά αλλά υπάρχουν και άλλα νησιά, θα τα μπαλώσουμε. Μου είχε υποσχεθεί πριν κλείσει η συμφωνία ότι αν προχωρήσει η αγορά, θα μας φέρει όσο νερό θέλουμε στην Ιθάκη, εμείς γκαγκανιάζουμε το καλοκαίρι για νερό, εμείς δεν έχουμε νερό να ρίξουμε στα λουλούδια μας, ρίχνουμε εμφιαλωμένο. Μας είπε λοιπόν ότι θα δώσει μόνιμη λύση στο θέμα της υδροδότησης. Θα ωφεληθούμε και εμείς σίγουρα και η τοπική κοινωνία. Αυτός θέλει να χτίσει τόσα παλάτια, που ξέρετε μπορεί να χτίσει και του δημάρχου ένα παλάτι»

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.13 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
© 2017 Ithacanews
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter 1.0.2