Modulus SA
Αρχική Σελίδα arrow Σας Ενδιαφέρουν
Σας Ενδιαφέρουν
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ & Κ.Υ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΘΑΚΗΣ & Κ.Υ ΙΘΑΚΗΣ

Εις μνήμη της αειμνήστου Γεωργίας Φράγκου προσεφέρθη Ιατρικός και Ξενοδοχειακός εξοπλισμός σημαντικής αξίας στο Διαγνωστικό Κέντρο Ιθάκης που η χρήση του θα παραχωρηθεί στο Κ.Υ για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους της Ιθάκης και την καλύτερη λειτουργία του. Το Δ.Σ. του Διαγνωστικού Κέντρου και η Διεύθυνση του Κ.Υ ευχαριστούν θερμά τους ευγενείς δωρητές που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.

 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ
 
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ ΓΙΑ SUPER MARKET

Για το νέο μας κατάστημα

 

SUPER MARKET στην ΙΘΑΚΗ

 

ΖΗΤΑΜΕ ΝΕΟΥΣ & ΝΕΕΣ

 

ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΛΗΡΗ η ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 

Κατάθεση βιογραφικών από 19 έως 26 Μαΐου

 

στη κ. ΝΤΕΝΙΑ ΒΙΤΩΡΑΤΟΥ

ΠΛΗΡ. ΤΗΛ. 6973001542 - 6974745687
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
 
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΟΥ ΙΘΑΚΗΣΙΟΥ

 
ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, παρέχονται διευκρινίσεις, σχετικά με τη δυνατότητα ρύθµισης οφειλών προς τους ΟΤΑ α’ και β’ Βαθµού (Δήμους και Περιφέρειες) και τα Νοµικά Πρόσωπα αυτών, σύµφωνα µε το ν. 4321/2015. Ειδικότερα, στα κυριότερα σημεία της εγκυκλίου ορίζονται τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ

  Ο Δήμαρχος Ιθάκης , έχοντας υπόψη:  1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης».   2. Τις διατάξεις της περίπτ. κ. της παρ. 2 του αρθρου 12 του ν. 4071/2012 «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση – ενσωμάτωση οδηγίας 2009/50ΕΚ» η οποία προστέθηκε στις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για την για την απασχόληση εργατοτεχνικού προσωπικού μέχρι πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚMΙΣΘΩΣΗ ΤMΗMΑΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚMΙΣΘΩΣΗ

ΤMΗMΑΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Με την υπ’ αριθ. πρωτ. ∆∆Π0005159/586Β΄ ΕΞ2015 Απόφαση  των Υπουργών Οικονοµικών και Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης αποφασίστηκε η παραχώρηση της απλής χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας στους ΟΤΑ για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόµενους ή την αναψυχή του κοινού. Με την παρούσα ενημερώνουμε ότι όσοι είναι ιδιοκτήτες όµορων µε τον αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει  επιχειρήσεων  ή  καταστηµάτων  αναψυχής  εν γένει και επιθυµούν την παραχώρηση τµήµατος αιγιαλού µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης καλούνται να υποβάλουν στο Δήµο αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το αργότερο µέχρι τις 4-5-2015 προσκομίζοντας τα προβλεπόμενα εκ του νόµου δικαιολογητικά, προκειμένου να διενεργηθεί η απαραίτητη αυτοψία ώστε να εξακριβωθεί αν ο αιτών τυγχάνει δικαιούχος του δικαιώµατος της απευθείας παραχώρησης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ!!!

Την Παρασκευή 24.04.2015 θα γίνουν ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών σε περιοχές της Ιθάκης και συγκεκριμένα στο ΒΑΘΥ, ΦΡΙΚΕΣ, ΜΑΡΜΑΓΚΑΣ, ΠΛΑΤΡΕΙΘΙΑΣ και ΚΙΟΝΙ. Οι ψεκασμοί αφορούν κοινόχρηστους χώρους και διενεργούνται με εγκεκριμένα σκευάσματα σε μη πολυσύχναστες ώρες. Σε περιοχές που απαιτούν προστασία χρησιμοποιείται βιολογικό σκεύασμα που δεν έχει επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα. ∆εν προβλέπονται ψεκασμοί σε ιδιωτικούς χώρους (κατοικίες). Στις περιπτώσεις αυτές επιβάλλεται η λήψη μέτρων ατομικής προστασίας, η αποφυγή εστιών στάσιμων νερών, καθώς και ο ψεκασμός με ιδιωτικά μέσα των εστιών ανάπτυξης κουνουπιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΕΛΟΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

ΤΕΛΟΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!

ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών για τον τρόπο παραχώρησης των παραλιών, φέτος το καλοκαίρι οι λουόμενοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να λιάζονται «πάνω στο κύμα». Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών που υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα, οι ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 5 μέτρα από το κύμα, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για όλους τους λουόμενους που επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς να πληρώνουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 20 από 1092
© 2017 Ithacanews
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter 1.0.2